دکتر غلامرضا رئیسی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


مطب دکتر رئیسی

کمردرد در کودکان

کمردرد در کودکان
قبلا تصور می شد که کمر درد در کودکان شایع نیست و در صورت وجود نشانه مشکل خطر ناکی است. اما تحقیقات اخیر نشان داده که درصد بالائی ازکودکان دچار کمردرد می شوند. هرچه سن بالاتر می رود احتمال ابتلا به کمردرد بیشتر می شود. در دختر ها و کودکانی که والدین انها به کمردرد مبتلا می باشند، قوس کمر بیش از حد دارند،سابقه ضربه به کمر داشته یافعالیت زایادی دارند یا در مسابقات رقابتی شرکت می کنند، خطر ابتلا به کمردرد بیشتر است.

وضعیت نشستن یکی از مهمترین عوامل تشدید کننده کمردرد است.ارتباط بین وزن کوله پشتی و کمردرد در دست تحقیق است اما توصیه می شود وزن کوله پشتی کودک بیش از 10 درصد وزن نباشد.
بطور کلی ،کمردرد در کودکان باید بطور جدی بررسی گردد در مواردی که کمردرد طول بکشد، همراه تب ، کاهش ورزن، خشکی صبحگاهی باشد یا درد در شبها بدتر شود ،همراه اختلال در ادرار کردن باشد، به سمت پاها تیر بکشد، باعث اختلال در راه رفتن شود، بررسی توسط پزشک ضروری است.
بررسی کمردرد در کودکان مانند بالغین شامل شرح حال و معاینه دقیق است. در مواردی که پزشک تشخیص دهد از تستهائی مثل عکس ساده، سی تی اسکن، اسکن استخوانی، نوار عصب و عضله و آزمایش خون برای تشخیص دقیق استفاده می کند.

برچسبها: کمردرد, طب فیزیکی, ستون فقرات, دیسک, سیاتیک


آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیوگرافیآدرس و تماسنوار عصب و عضلهبیماریهای عضلانی اسکلتی توانبخشی فلج صورتتوانبخشی کف لگنارتوز، پروتز، کفش و وسایبیماریهای مغز و نخاعتوانبخشی کودکانتوانبخشی دیابتدردطب ورزشطب سالمندانسوالات پزشکیمطالب تخصصی و فوق تخصصیENGLISHصفحه اصلی