دکتر غلامرضا رئیسی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


مطب دکتر رئیسی

درمان واریس پا

اولین قدم در درمان واریسهای پا استفاده از بالا نگه داشتن پا و جورابهای واریس اولین قدم درمان واریس و زخم ناشی از آن است. بالا بردن پا به اندازه 20 سانتیمتر بالاتر از سطح قلب در کاهش ورم پا موثر است.

اگر بیمار در پوشیدن و در آوردن جوراب واریس با مشکل مواجه است. مثلا در افراد سالمند که قدرت دست کم است، می توان از باند کشی استفاده نمود.معمولا جورابهای کشی زیر زانو کافی می باشند. در بیمارانی که اعصاب بعلت دیابت گرفتار شده اند بای جلوی جوراب بسته باشد.
در جورابهای با کیفیت خوب مقدار فشار از پایین به بالا کمتر می شود.

جورابهای بالای زانو توصیه نمی شوند زیرا معمولا در ناحیه زیر زانو روی هم می افتند و جلو جریان خون در این حالت گرفته می شود. جوراب باید در هنگام خواب در آورده و صبح هنگام پوشیده شود. پوشیدن جوراب در طی خواب باعث افتادن و چین خوردگی آن شده و باعث اختلال جریان خون می شود. هنگام پوشیدن و درآوردن جوراب نباید جوراب کشیده شود و با فشار زیادی این کار انجام شود زیرا حالت کشی آن از بین می رود. برای شستن جوراب نباید از مواد پاک کننده قوی استفاده کرد. باید با آب ولرم شسته شود. آب داغ باعث خراب شدن جوراب واریس می شود.برای خشک شدن نباید جوراب آویزان شود. بلکه روی سطح صاف و خنک خشک شود.

موارد ممنوعیت جوراب واریس

جوراب واریس برای تمام بیماران مبتلا به واریس توصیه نمی شود. بیماران مبتلا به اختلال شریانی همزمان( واریس مربوط به وریدها است) نباید جوراب واریس بپوشند. در این حالت پزشک فشار خون را از قوزک اندازه گیری می کند اگر زیر 6 بود نباید از جوراب استفاده کرد.در صورت وجود زخم پوستی و حساسیت به جوراب نیز نباید از جوراب استفاده کرد.


آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیوگرافیآدرس و تماسنوار عصب و عضلهبیماریهای عضلانی اسکلتی توانبخشی فلج صورتتوانبخشی کف لگنارتوز، پروتز، کفش و وسایبیماریهای مغز و نخاعتوانبخشی کودکانتوانبخشی دیابتدردطب ورزشطب سالمندانسوالات پزشکیمطالب تخصصی و فوق تخصصیENGLISHصفحه اصلی