دکتر غلامرضا رئیسی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


مطب دکتر رئیسی

مراحل قطع عضو

بعد ازبستري شدن دربيمارستان و انجام چند آزمايش بيمار را به اتاق عمل برده و با بيهوشي، عمل جراحي انجام ميگيرد. مدت عمل جراحي معمولاً بين يك تا دو ساعت است. بعد از عمل جراحي براي بيرون آمدن ترشحات از يك «درن» استفاده ميشود. ممكن استارتوپدی فنی، طب فیزیکی بعد از اينكه بيمار بهوش آمد احساس كند كه اندام قطع شده هنوز وجود دارد. بسياري از بيماران نگران اين مسئله مي باشند. اما حس کردن عضو قطع شده يك امر طبيعي است كه به آن «حسكاذب » گفته ميشود و بمرور زمان برطرف ميگردد. ممكن است برخي از بيماران متوجه اين مسئله نباشند مثلاً گاهي از خواب بلند شده و فكر ميكنند هنوز اندام وجود دارد لذا سعي می کنند با آن راه رفته و در نتيجه زمين ميخورند.

معمولاً "درن" پس ازبیست و چهارساعت كشيده ميشود. دراين زمان بيمار توسط پزشك متخصص طب فیزیکی وتوانبخشي ويزيت شده و راهنمائيهاي لازم به بيمار داده ميشود و برنامه توانبخشي با همكاري فيزيوتراپيست و كارشناس اندام مصنوعي هماهنگ شده و آغاز ميگردد. فيزيوتراپ در اين مرحله به بيمار آموزش ميدهد كه چگونه با عصاي زير بغل يا وسايل كمكي ديگر می تواند راه برود. افرادي كه قطع عضو زير زانو شدهاند معمولاً نياز به ويلچر ندارند اما افراد با قطع عضو بالاي زانو ممكن است بطور موقت نيازمند ويلچر باشند. پس از تكميل مرحله توانبخشي فرد قادر خواهد بود به زندگي عادي روزمره خود برگردد.


آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیوگرافیآدرس و تماسنوار عصب و عضلهبیماریهای عضلانی اسکلتی توانبخشی فلج صورتتوانبخشی کف لگنارتوز، پروتز، کفش و وسایبیماریهای مغز و نخاعتوانبخشی کودکانتوانبخشی دیابتدردطب ورزشطب سالمندانسوالات پزشکیمطالب تخصصی و فوق تخصصیENGLISHصفحه اصلی