کفش کودکان
کفشهای کودکان معمولا گرانقیمت است و بسیاری از شرکتهای فروشنده کفش تبلیغات زیادی برای فروش کفشهای کودکان می کنند باید به چند نکته در این زمینه اشاره کرد.تحقیقات مزیتی زیادی برای کفشهای گران قیمت کودکان نسبت به کفشهای معمولی نشان نداده اند.کفشهایی با طراحی های خاص با فشار بر پا می توانند مشکل ساز باشند بنابر این فقط با دستور پزشک استفاده شوند.
در کودکان سعی بر این است که هرچه کمتر از کفش طبی و بریس استفاده شود زیرا علاوه بر عوارض باعث اشکال روحی در کودک می شود. این عوارض شامل اشکال در تصور فرد از بدن خود، احساس متفاوت بودن و بیمار بودن و کاهش اعتماد به نفس در بزرگسالی است. بنابر این حتی در مواردی که بریس باید داخل کفش قرار گیرد توصیه می کنیم کفش مورد علاقه کودک تهیه شود.
اما عملا گاهی نه برای درمان کودک بلکه برای درمان وسواس پدر و مادر یا پدر بزرگ و مادربزرگ ناگزیر به تجویز کفش می شویم! در تحقیقی بر روی بالغینی که در کودکی کفش طبی داشتند، بخوبی به یاد می آوردند که در کودکی فعالیتشان محدود شده و توسط همکلاسیهایشان اذیت می شدند. این افراد تجربه منفی از پوشیدن کفش طبی داشتند.عوارض کفش یا بریس نامناسب شامل ضعیف شدن عضلات پا، اختلال رشد و اشکال در تحرک کودک می شود.
برخی از متخصصین طب فیزیکی و ارتوپدی معتقدند که بهترین رشد پا در حالتی است که پا بدون کفش باشد و کفش تنها برای پیشگیری از آسیب پا ، آلودگی و عفونت به کار رود.
برچسبها: کفش طبی, کودکان, طب فیزیکی, کلینیک پا
آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1