دکتر غلامرضا رئیسی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


مطب دکتر رئیسی

تشخیص سندرم تونل کارپ

تشخیص صحیح و سریع این بیماری برای تصمیم گیرد درمان بیمار بسیار مهم است. تشخیص بر اساس شرح حال کامل بیماری، معاینه دقیق و انجام نوارعصب و عضله انجام می گیرد. دقیق ترین روش تشخیص این بیماری نوار عصب و عضله است. نوارعصب و عضله به افتراق این بیماری از سایر بیماریهای ناشی از گرفتاری عصب کمک می کند. این بیماری ممکن است با بیماریهای دیگری اشتباه شود مثلا:

دیسک گردن ممکن است باعث علایمی شبیه به سندرم تونل کارپ شود.در این حالت درد از گردن به سمت انگشتان تیر می کشد. گاهی سندرم تونل کارپ و درگیری عصبی گردن باهم وجود دارند.دنده گردنی طب فیزیکی دکتر رئیسی

وجود یک دنده اضافه در گردن که به آن دنده گردنی می گویند نیز می تواند باعث اشتباه با این بیماری شود. این افراد معمولا درد در قاعده گردن دارند ودچار گزگز، مورمور در دستها می شوندو با انجام کارهایی که در بالای سر انجام می شود مثلا برداشتن چیزی از بالای کابینت دچار احساس ضعف در دستها می شوند.

درگیر شدن عصب در اثر دیابت می تواند باعث گز گز و بی حسی در دستها شود. باید توجه داشت که در موارد زیادی بطور همزمان درگیری عصبی در دست در اثر دیابت و سندرم تونل کارپ وجود دارد.

التهاب رباطهای مچ دست با درد مچ دست که به کف دست تیر می کشد خود رانشان می دهند.

آرتروز مفصل قاعده شست نیز ممکن است با این بیماری اشتباه شود یا برعکس، سندرم تونل کارپ باعث درد قاعده شست شود.

حتی مشکلات مغز و نخاع می توانند این بیماری را تقلید کنند مثلا بندرت دیده می شود بیماری ام اس دارای علائمی شبیه به این سندرم خود را نشان می دهد . در این صورت انجام نوار عصب و عضله برای تشخیص این بیماری ضروری است.عضله در بخش طب فيزيکي و توانبخشي انجام ميگيرد. عدم تشخيص صحيح علت عمده باقي ماندن علايم پس از جراحي است.

عنوان مطالب


آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیوگرافیآدرس و تماسنوار عصب و عضلهبیماریهای عضلانی اسکلتی توانبخشی فلج صورتتوانبخشی کف لگنارتوز، پروتز، کفش و وسایبیماریهای مغز و نخاعتوانبخشی کودکانتوانبخشی دیابتدردطب ورزشطب سالمندانسوالات پزشکیمطالب تخصصی و فوق تخصصیENGLISHصفحه اصلی