در افراد مسن و سالم به طور طبيعي يك ساعت پس از خوردن غذا فشار خون سيستولي حدود 15 ميليمتر جيوه افت پيدا ميكند همچنين ضربان قلب حدود 5 ضربان در دقيقه افزايش مييابد. در افرادي كه سابقه فشار خون دارند افت فشار خون بيشتر است ولي ممكن است تعداد ضربان قلب افزايش نيابد. اين حالت وقتي كه غذا حاوي قندي ساده (مثل شيريني و شكر) باشد بيشتر ديده ميشود. اين مسئله ميتواند باعث سنكوپ و زمينخوردگي بعد از غذا شود.
براي كاهش اين مشكل:
1) تعداد دفعات مصرف غذا بيشتر و در هر وعده مقدار كمتري غذا مصرف شود.
2) از قندها و شيرينيهاي ساده اجتناب گردد.
3)در فواصل بين وعدهها از ميوه استفاده شود.
4)نوشيدن قهوه يا چاي همراه غذا در كاهش اين حالت مؤثر است.
5)با نظر پزشك ميشود از دارو استفاده كرد.
سطح مطلب: عمومی، کارشناسی، تخصصی و فوق تخصصی
آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1