با افزايش سن قدرت چشائي كمي تحت تأثير قرار ميگيرد . ولي اثر بالا رفتن سن در بويائي بيشتر است.
ممكن است فرد سالمند با كاهش قدرت چشائي براي بهبود ذائقه از غذاهاي شيرين يا غذاهاي شور استفاده كند كه باعث چاقي و يا باعث افزايش فشار خون ميگردد. همچنين افراد مسن به مزه تلخي حساستر ميشوند. ممكن است از تلخ يا ترش بودن غذا شكايت كنند.
بهتر كردن رنگ غذا با مواد طبيعي ميتواند به احساس بهتر مزه غذاها كمك كند.
هنگام مصرف غذا به بوي غذا توجه بيشتري شود.
به بهداشت دهان توجه شود . تميز كردن دندانها و دهان قبل و بعد از مصرف غذا ضروري است.
مصرف معقول و در حد اعتدال ادويه، فلفل و سبزيجات معطر ميتواند در بهتر ساختن طعم غذاها كمك كند.
وقتي غذاي يخ زده از حالت انجماد خارج شد مصرف شود. نبايد غذاي از حالت انجماد خارج شد دوباره منجمد شود زيرا علاوه بر رشد ميكروبها مزه غذا با يخ زدن مجدد تغيير پيدا ميكند.
حتيالامكان از غذاي كنسرو شده استفاده نشود. از غذاهاي كنسر شدهاي كه قوطي آن برجسته شده استفاده نشود و به تاريخ تهيه وانقضاء مصرف غذا توجه شود زيرا فرد سالمند كمتر از قبل متوجه مزه بد غذا در اثرفاسد شدن ميشود.
سطح مطلب: عمومی، کارشناسی، تخصصی و فوق تخصصی
آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1